STRETCH & RELAXATION

Kundaliniyoga is, net als andere vormen van yoga, bedoeld om eenwording te creëren tussen ademhaling en beweging, lichaam en geest, je individuele zelf en het universum.

Kundaliniyoga brengt je energieniveau op een hoger peil waardoor je uiteindelijk wakkerder en bewuster wordt. Na een Kundalinisessie voel je je helemaal fit, gereed en in staat om de uitdagingen van alle dag met hernieuwde energie het hoofd te bieden.

Kundaliniyoga is een volledige workout voor lichaam en geest waarbij de energiestroom weer loskomt via zeven krachtcentra in het lichaam; de chakra’s. Door deze centra te openen en in balans te brengen, stellen we onszelf in staat om ons te verbinden met een grotere energiebron. Kundalini doet dit onder andere door een combinatie van oefeningen en ademhalingstechnieken die de geest kalmeren en zo de spanning en stress verminderen. De meeste houdingen zijn tamelijk eenvoudig, maar de uitdaging zit hem in de langdurige herhaling ervan. Met doorzettingsvermogen zul je nieuwe bronnen van energie aanboren waarvan je nooit gedacht had dat je daar over beschikte.

Zou je meer ontspannen willen zijn, beter opgewassen tegen de stress van alledag? Zou je je jonger, krachtiger en vitaler willen voelen?

In deze les van ruim een uur gaan wij jullie laten ervaren wat Kundaliniyoga voor lijf en geest kan doen.

Deze les is niet opgenomen in het reguliere rooster, maar bieden wij één keer per maand aan. De data zijn:

7-1-2017
11-2-2017
25-3-2017
22-4-2017