Les Mills GRIT Plyo is een explosieve High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten, gebaseerd op de principes van plyometrie. Dit bestaat uit explosieve sprongoefeningen die snelle resultaten geven! 

Door de principes van plyometrie en kracht/behendingheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessie van 30 minuten op een step een krachtig, behendig en atletisch lichaam.

De trainingsroutine die wetenschappenlijk is onderbouwd en uitgebreid is getest, wordt ondersteund door een zeer getrainde coach die bij je op de vloer staat, je tot het uiterste drijft en ervoor zorgt dat je je resultaten behaalt.

HIIT your limit bij DIVINO SPORTS! Waar anders?

GRIT Strength is een revolutionaire full body workout van 30 minuten op fantastische muziek, met piek- en herstelmomenten die deelnemers tot het uiterste drijven. Bij GRIT Strength voer je meerdere korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen.

Deze manier van trainen maakt GRIT Strength een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Durf jij je grenzen te verleggen?

Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht. Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.

Power is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Een enorm uitdagende training op de muziek van nu met de Xco-Trainer, waarbij je én heel veel caloriën verbrand,
je conditie aanzienlijk verbeterd én je lichaam in vorm brengt!

De Xco-Trainer® is een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.

Het resultaat? Meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. De spiervezels nemen toe in omvang, waardoor het bindweefsel rondom de spiervezels oprekt. Het gevolg: de belastbaarheid van het bindweefsel wordt groter, waardoor de kans op blessures afneemt. Bovendien zijn er vijf verschillende maten en zijn de oefeningen op meerdere niveaus uit te voeren, dus je bepaalt zelf de intensiteit van de training. 

Bij Functional Training! hebben we als doel om je fitheid op alle gebieden te vergroten. Dus we verbeteren niet alléén de kracht van een powerlifter, de snelheid van een sprinter, de lichaamsbeheersing van een turner of het uithoudingsvermogen van een marathonloper, maar al deze vaardigheden!

We verwachten van je dat je jezelf voor aanvang van de les opwarmt zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Ben jij klaar voor verandering?

Yeah, een lekkere buitentraining, waarin conditie en kracht worden gecombineerd. Je zal stukken hardlopen/wandelen en diverse spiergroepen trainen met obstakels die we onderweg tegen komen of met elkaar. Deze les is zeer geschikt voor de ervaren sporter, maar ook een beginner is natuurlijk welkom. Laat jij je uitdagen?