Zumba® is een dans-fitness party dat Latijns-Amerikaanse en andere wereldmuzieken combineert met exotische dansbewegingen. Het is een effectieve en fantastische workout. De dansstijlen salsa, merengue, cumbia, reggeaton, samba, calypso, buikdansen en nog veel meer komen voorbij.

De dansbewegingen zijn dynamisch en opwindend met een effectief fitness systeem. De muziek is het speciale en motiverende ingrediënt van Zumba®. Snelle en langzame ritmes worden met elkaar afgewisseld en zonder dat je het door hebt ben je bezig met een geweldige cardiotraining met een hoge calorieverbranding.

Zumba Toning is om te vormen en te verstevigen. Een Zumba Toning les gebruikt dezelfde geweldige muziek en bewegingen als een reguliere Zumba les, maar voegt extra fitness bewegingen toe en richt zich op bepaalde lichaamsdelen. Door middel van speciale toning sticks worden specifieke fitness bewegingen toegevoegd om belangrijke spiergroepen te trainen. Zo train je toch nog je bovenlichaam terwijl je geniet van die heerlijke ritmische klanken.

Are you ready to burn and dance?

Houd jij van dansen en ben je wel in voor een uitdaging? Dan hebben wij speciaal voor jou Zumba Xtreme! Deze les is vergelijkbaar met de reguliere Zumba, maar dan met snellere pasjes, moeilijkere choreo's en fysiek uitdagender!

Laat jij je uitdagen?

Dance is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance. Dance is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten jou te laten zweten.

Dance is voor iedereen die dansend wil werken aan de conditie. Dance is uitdagend, maar je gaat zover als jij kunt. De coach blijft je motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: samen heb je veel plezier terwijl je intensief aan je lichaam werkt.

Steps is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Steps is voor iedereen die doelgericht wil trainen. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen werkt aan een eigen doelstelling. Doen, en niet denken, staat tijdens de les centraal.

Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid!