Spinning is een intensieve uitdagende workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Laat je leiden door heuvels, over vlaktes, bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop en je snelheid. Het programma is vrijwel voor iedereen geschikt. Vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. 

Stap jij met ons op de pedalen en daag jij jezelf uit?

Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten. Deze explosieve 30-minuten team training combineert high impact body weight oefeningen zonder gebruik van materialen. Xtreme Cardio geeft je, onder leiding van een goed getrainde coach, de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een boost te geven en je de resultaten te geven die je graag wilt!

Een enorm uitdagende training op de muziek van nu met de Xco-Trainer, waarbij je én heel veel caloriën verbrand, je conditie aanzienlijk verbeterd én je lichaam in vorm brengt!

De Xco-Trainer® is een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting. Het resultaat? Meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. De spiervezels nemen toe in omvang, waardoor het bindweefsel rondom de spiervezels oprekt. Het gevolg: de belastbaarheid van het bindweefsel wordt groter, waardoor de kans op blessures afneemt. Bovendien zijn er vijf verschillende maten en zijn de oefeningen op meerdere niveaus uit te voeren, dus je bepaalt zelf de intensiteit van de training.

Trapzak training is een waanzinnig intensieve les waarin je keihard aan jouw conditie werkt en al jouw spiergroepen gebruikt. Je doet kicks, punches, speed drills en muscle challenges onder begeleiding van onze trainer op muziek. We maken gebruik van diverse stoot en trapzak materialen, je leert diverse technieken op het gebied van boksen en verdedigen om zo het optimale uit je lichaam te halen. 

Houd je van boksen en wil je heerlijk uit je bol gaan en niet teveel nadenken. Wil je op een leuke manier effectief jouw conditie verbeteren en vet verbranden, dan is trapzak training echt iets voor jou!

Burn it! Is een functionele circuittraining waarbij de nadruk ligt op het verbanden van calorieën en vet en het verminderen van centimeters! Burn it!  Is de perfecte les om af te slanken of om –met weinig tijdsinvestering- je conditie en figuur op peil te houden. Er wordt gewerkt met veel herhalingen en relatief weinig gewicht of weerstand. Dit alles om je hartslag te verhogen calorieën te verbranden en je spieruithoudingsvermogen te verbeteren. In 30 minuten tijd dagen wij je uit om je conditie naar een volgend level te tillen, dit doen we in een groep waarin je elkaar kan ondersteunen om net even dat stapje extra te doen! De les wordt in een circuitvorm gegeven, met steeds wisselende oefeningen waardoor je les uitdagend en leuk blijft en je hele lichaam wordt getraind. 

We verwachten van je dat je jezelf voor aanvang van de les opwarmt zodat we gelijk aan de slag kunnen.

Zoek jij een les waarmee je lichaam en conditie verbetert in alle opzichten? Dan is Burn it! bij uitstek dé les voor jou!

WOW staat voor Workout of the Week. Dit is een verassingsles waarin we iedere keer iets anders doen! Van pilates tot steps tot circuit fitness, we hebben altijd een leuke les voor je in petto!

Laat jij je verrassen?

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van jou niveau is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is een groepsles voor iedereen!

HIIT is een combinatie van cardio- en krachtraining die jou helpt om vet te verbranden en te werken aan een strakker lichaam en goede conditie. Door de variatie aan oefeningen train je je hele lichaam. De instructeur speelt hierbij een motiverende rol en helpt jou het beste uit jezelf te halen!

Yeah, een lekkere buitentraining, waarin conditie en kracht worden gecombineerd. Je zal stukken hardlopen/wandelen en diverse spiergroepen trainen met obstakels die we onderweg tegen komen of met elkaar. Deze les is zeer geschikt voor de ervaren sporter, maar ook een beginner is natuurlijk welkom. Laat jij je uitdagen?

Wil jij leren hoe je moet hardlopen of wil jij je techniek verbeteren? Heb je een leuk doel waar je voor wilt trainen en weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is dit de les voor jou. In deze les leer je hoe je beter, sneller en gewoon lekker kan hardlopen. Door middel van diverse technieken en oefeningen wordt je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Doe jij ook mee?