Body & Mind is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates. Dit is een les die een krachtig en dynamisch karakter heeft. We maken gebruik van oefeningen waarbij bewegingen centraal staan zoals de natuur die bedoeld heeft. Het complete lichaam wordt erbij betrokken. Hierdoor voel je je na een aantal weken fitter, energieker en kalmer.

In de Body & Mind les komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod. Dit leidt ertoe dat alle systemen in het lichaam worden verbeterd. Body & Mind kan helpen om het hormonale stelsel te verbeteren, de bloedsomloop te stimuleren, het hart krachtiger te maken en het zenuwstelsel door de juiste ademhalingstechnieken meer tot ruste te brengen. Bovendien helpt Yoga de spijsvertering en geeft het een stimulans aan het afvoersysteem.

Uiteraard wordt de les afgesloten met een heerlijke ontspanning, om zo je innerlijke rust te vinden. Het is dus raadzaam om iets warms mee te nemen (vestje en sokken). Een échte workout voor lichaam en geest