PERSONAL TRAINING

Wij zijn een 'life-changing' club die hoogwaardige kwaliteit levert op het gebied van Personal Training. Onze personal trainers zijn zeer bekwaam. Ze hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van personal training, zijn inspirerend en bovenal zeer gepassioneerd in hun werk. Ze zetten zich voor de volle 100% in om jou je doelen te laten bereiken, maar vooral ook om deze te behouden. Of je nu wilt gaan voor omvangvermindering, een marathon lopen of juist een killerbody. Iedereen is wel een keer teruggevallen in de welbekende oude, 'slechte' gewoontes. Tijd om dit samen met ons te doorbreken en resultaten te halen, jouw resultaten!

Wij werken graag met gemotiveerde leden; jouw motivatie is tenslotte de sleutel tot succes! We hebben allemaal wel eens een langere periode stil gestaan of een minder gezonde levensstijl gehad. Laat dit je niet afschrikken, want wij helpen jou juist om dit geleidelijk aan weer op te bouwen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je hier alleen maar mensen met mooie figuren ziet rondlopen, want op onze sportschool is iedereen welkom ongeacht leeftijd of hoe je eruit ziet. Wij helpen jou je weer comfortabel te voelen in je eigen lichaam en de juiste mindset te creëren.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM VAN DIT JAAR JOUW JAAR TE MAKEN?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met één van onze personal trainers. Samen kijken we naar de beste oplossing om jouw doelen te halen.

Wij gaan er 100% voor en verwachten dit ook van jou. We houden rekening met je grenzen, maar gaan wel net dat stapje verder om je uit te dagen. Een belangrijk onderdeel van onze pakketten is dat we inzetten op verandering in gedrag, voeding en mindset. De key elementen naar jouw succes!

NO EXCUSES - Ga voor resultaat!

Wij bieden de volgende mogelijkheden

  • Personal Training1 op 1 met je eigen Personal Trainer voor optimaal resultaat.
  • DUO Personal TrainingDeel samen met je vriend/vriendin een Personal Trainer en motiveer elkaar.
  • Small Group TrainingPersonal Training in een kleine groep.

TAKE GOOD CARE OF YOUR BODY. IT'S THE ONLY PLACE YOU'LL HAVE TO LIVE IN!
~JIM ROHN

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK AAN