Sporten in een groep geeft je de energie en het zelfvertrouwen om het beste in jezelf naar boven te halen - om het een ervaring te maken die verslavend wordt! Groepsfitness is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid. Je krijgt energie door te bewegen met anderen en je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.

Hieronder vind je een overzicht van al onze lessen, klik op de foto voor meer informatie over de les.

Spinning - Spinning is een intensieve uitdagende workout. Laat je leiden door heuvels, over vlaktes, bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining.

Boost Your Body Circuit - Een kracht en cardio high intensity interval workout en echt een fitness experience. Bij uitstek een van de uitdagende en gevarieerde lessen in ons rooster.

POWER - Dit is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen.

XCORE - Get ready for reactive impact! Tijdens deze ultieme core workout train je het hele lichaam: conditie, spieren en bindweefsel

GRIT - Deze 30 minuten durende workout combineert kracht- en conditietraining. Geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken!

Zumba - Zumba® is een dans-fitness party dat Latijns-Amerikaanse en andere wereldmuzieken combineert met exotische dansbewegingen.

Dance - Dance is voor iedereen die dansend wil werken aan de conditie. Dance is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten jou te laten zweten.

Bootcamp - Yeah, een lekkere buitentraining! Je zal stukken hardlopen/wandelen en diverse spiergroepen trainen met obstakels die we onderweg tegen komen of met elkaar.

Start 2 Run - Wil jij leren hoe je moet hardlopen of wil jij je techniek verbeteren? In deze les leer je hoe je beter, sneller en gewoon lekker kan hardlopen.

Body & Mind - Body & Mind is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates. Dit is een les die een krachtig en dynamisch karakter heeft.

Pilates - Dit is een workout die je lichaam in balans brengt, de belangrijkste spieren in je lichaam versterkt en daarnaast ook nog je uithoudingsvermogen verbeterd.

Stretch & Relaxation - Deze les met invloeden uit Kundaliniyoga creëert eenwording tussen ademhaling en beweging, lichaam en geest.